KOFFIE TRAININGEN

We beschikken over een prachtige trainingsruimte in de koffiebranderij van Gosling Coffee. Dit geeft jou de unieke kans om het brandproces van dichtbij te zien. De trainingsruimte is geschikt voor maximaal 6 trainees en ligt op loopafstand van station Weesp. Kom je liever met de auto? Dan parkeer je gratis op het terrein van Gosling Coffee.

SCA Certified Barista trainingen

Voor de professionele barista bieden wij trainingen aan die gecertificeerd zijn door de Specialty Coffee Association. De certificaten die je bij deze trainingen behaald worden internationaal erkend.
Deze trainingen zijn er in 3 verschillende niveaus (Foundation, Intermediate en Professional) en duren 1 tot 3 dagen.

Klik hier voor meer informatie, prijzen en data...

Thuisbarista trainingen

Voor de thuisbarista bieden we een ruim aanbod aan trainingen. Bij deze trainingen neem je bij voorkeur jouw eigen machine mee zodat je daar het maximale uit leert halen.
Deze trainingen zijn er in 2 niveaus (basis en gevorderde) en duren 1 tot 2 avonden.

Klik hier voor meer informatie, prijzen en data...

Horeca barista trainingen

Deze hands-on trainingen zijn doelgericht en scherp geprijsd. We bieden hiermee een oplossing voor horecazaken die hun kwaliteit en omzet willen verhogen.
Deze trainingen zij er in 3 niveaus (Basis Barista, Gevorderde Barista en Koffie voor leidinggevenden) en duren 1 tot 2 dagen. Deze trainingen zijn doelgericht en scherp geprijsd.

Klik hier voor meer informatie, prijzen en data...


Specialisatie trainingen

Voor de (thuis)barista die zich verder wil specialiseren bieden we een aantal specialisatie trainingen. Tijdens deze trainingen staat één onderwerp centraal waardoor de Barista op een efficiënte en leuke manier zijn/haar kennis en kunde vergroot.
Deze trainingen zijn er in vier varianten (Latte art, Proeven & blenden, De koffiekaart en Van boon tot kop) en duren 2,5 uur.

Klik hier voor meer informatie, prijzen en data...