TRAININGEN

Gevestigd in de Gosling Coffee branderij verzorgt het BaristaCollege diverse Barista trainingen. Tijdens de training werken we met hoogwaardige producten in een inspirerende omgeving. Een rondleiding in de branderij is natuurlijk standaard inbegrepen.

SCA Certified Barista trainingen

Voor de professionele barista bieden wij trainingen aan die gecertificeerd zijn door de Specialty Coffee Association. De certificaten die je bij deze trainingen behaald worden internationaal erkend.
Deze trainingen duren een of meer dagen.

Klik hier voor meer informatie, prijzen en data...

Thuisbarista trainingen

Ook voor de thuisbarista biedt BaristaCollege mooie trainingen. Bij deze trainingen neem je bij voorkeur jouw eigen machine mee zodat je daar het maximale uit leert halen.
Deze trainingen vinden plaats in de avonduren of op een weekenddag.

Klik hier voor meer informatie, prijzen en data...

Horeca barista trainingen

Deze hands-on trainingen zijn doelgericht en scherp geprijsd. De oplossing voor horecazaken die hun kwaliteit en omzet willen verhogen en voor de serieuze barista die in zichzelf wil investeren.
Deze trainingen duren een of meerdere dagdelen en vinden plaats afspraak.

Klik hier voor meer informatie, prijzen en data...


Specialisatie trainingen

Voor de barista die zich verder wil specialiseren bieden we een aantal specialisatie trainingen. Tijdens deze trainingen staat één onderwerp centraal waardoor de Barista op een efficiënte en leuke manier zijn/haar kennis en kunde vergroot.
De tijdsduur is afhankelijk van het onderwerp.

Klik hier voor meer informatie, prijzen en data...