Kalender

Dit overzicht wordt minimaal eens per kwartaal bijgewerkt zodat je altijd op de hoogte bent van de beste barista trainingen, mooiste koffiereizen en leukste workshops bij BaristaCollege.

Je hebt tijdens de SCA Barista Skills Foundationtraining een basis gelegd. Tijdens deze vervolg training verdiep je jouw kennis over de verschillende verwerkingsmethoden en Arabica variëteiten. Je leert de verschillende receptuurmethodes toe te passen en denkt na over de perfecte routing. Je maakt prijsberekeningen en verdiept je in de verschillende aspecten van het runnen van een espressobar. Je gaat meten of de espresso die je hebt gezet voldoet aan jouw verwachtingen en je leert daar op te sturen. Je maakt microschuim en leert hoe je daar latte art mee schenkt.

Investering: 738,10 incl. BTW
Dit is inclusief de SCA administratie- en inschrijfkosten, lesmaterialen, reader en lunch.

Je hebt tijdens de SCA Barista Skills Foundationtraining een basis gelegd. Tijdens deze vervolg training verdiep je jouw kennis over de verschillende verwerkingsmethoden en Arabica variëteiten. Je leert de verschillende receptuurmethodes toe te passen en denkt na over de perfecte routing. Je maakt prijsberekeningen en verdiept je in de verschillende aspecten van het runnen van een espressobar. Je gaat meten of de espresso die je hebt gezet voldoet aan jouw verwachtingen en je leert daar op te sturen. Je maakt microschuim en leert hoe je daar latte art mee schenkt.

Neem jouw espressomachine en koffiemolen mee en leer hoe jij het beste haalt uit jouw eigen machine.

Investering: 75,- incl. BTW

In ongeveer twee uur tijd leer je hoe je microschuim maakt en waar je op moet letten. Je mag jouw eigen machine meebrengen zodat je daar thuis meteen mee aan de slag kunt. Je kunt ook gebruik maken van een van de professionele horecamachines van BaristaCollege. Aan het eind van de avond kun je in ieder geval een hartje schenken.

Investering: 60,- incl. BTW

The training takes place in an inspiring place; a specialty coffee roastery! 

We work there all day long to gain a broad basic knowledge of coffee and making espresso. Based on this knowledge and under the guidance of an experienced trainer, you will start developing your skills. During the training we alternate theory and practice. During lunch you will have the opportunity to meet the roasting crew and ask them everything about roasting coffee and purchasing directly from coffee farmers.

Investment: 417,45 incl.VAT
This includes SCA admin + enrollment fee, training materials, reader and lunch

Je hebt tijdens de SCA Barista Skills Intermediate training jouw kennis en kunde als barista verder ontwikkeld. Tijdens deze vervolgtraining verdiep je jouw kennis over de invloed van de locatie van de koffieplantage op de smaak van de espresso. Je leert welke verwerkingsmethoden er nog meer zijn naast de gangbare, hoe decafé wordt gemaakt en welke zuren er in koffie voor komen. We gaan in op de chemische samenstelling van melk om zo te begrijpen hoe het opschuimen werkt. Je ontdekt wat de waterkwaliteit doet met de extractiecapaciteit en voert verschillende watertests uit. We gaan rekenen met standaarddeviatie en testen verschillende baristatools. Aan het eind van deze 3-daagse training mag je met recht zeggen dat je een professional bent op gebied van espresso.

Investering: €1058,75 incl. BTW
Dit is inclusief de SCA administratie- en inschrijfkosten, lesmaterialen, reader en lunch.

Je hebt tijdens de SCA Barista Skills Intermediate training jouw kennis en kunde als barista verder ontwikkeld. Tijdens deze vervolgtraining verdiep je jouw kennis over de invloed van de locatie van de koffieplantage op de smaak van de espresso. Je leert welke verwerkingsmethoden er nog meer zijn naast de gangbare, hoe decafé wordt gemaakt en welke zuren er in koffie voor komen. We gaan in op de chemische samenstelling van melk om zo te begrijpen hoe het opschuimen werkt. Je ontdekt wat de waterkwaliteit doet met de extractiecapaciteit en voert verschillende watertests uit. We gaan rekenen met standaarddeviatie en testen verschillende baristatools. Aan het eind van deze 3-daagse training mag je met recht zeggen dat je een professional bent op gebied van espresso.

Je hebt tijdens de SCA Barista Skills Intermediate training jouw kennis en kunde als barista verder ontwikkeld. Tijdens deze vervolgtraining verdiep je jouw kennis over de invloed van de locatie van de koffieplantage op de smaak van de espresso. Je leert welke verwerkingsmethoden er nog meer zijn naast de gangbare, hoe decafé wordt gemaakt en welke zuren er in koffie voor komen. We gaan in op de chemische samenstelling van melk om zo te begrijpen hoe het opschuimen werkt. Je ontdekt wat de waterkwaliteit doet met de extractiecapaciteit en voert verschillende watertests uit. We gaan rekenen met standaarddeviatie en testen verschillende baristatools. Aan het eind van deze 3-daagse training mag je met recht zeggen dat je een professional bent op gebied van espresso.